ParckVen

Chalets en B&B in Oisterwijk Noord-Brabant

Staanplaatsen voor chalets

Op ParckVen bieden wij u staanplaatsen te huur aan, waarop u een nieuw verplaatsbaar chalet kunt plaatsen of een occasion.

Een nieuw chalet of een occasion

ParckVen biedt haar gasten de mogelijkheid om een staanplaats te huren. Deze zijn er in verschillende oppervlaktes en prijzen. Op de staanplaats kunt u:

- zelf een nieuw chalet laten plaatsen.

- een Signature Line PDR chalet kiezen. Wij bouwen op maat chalets, die vooruitstrevend zijn in design, kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Graag laten wij U in onze ParckLounge de mogelijkheden zien.

- een occasion chalet kopen, dat al op ParckVen aanwezig is. Vraag naar de occasions.

- een occasion chalet plaatsen, dat u elders in het land hebt gekocht, en dat u zelf naar ParckVen laat transporteren naar een vrije staanlplaats van uw voorkeur.

Voorwaarden

ParckVen heeft 110 staanplaatsen van verschillende afmetingen. De oppervlakte van de staanplaats bepaalt de jaarhuur van de staanplaats. 

Voor het bepalen of een verplaatsbaar chalet op een staanplaats mag staan gelden er een aantal (veiligheids) regels. Daarnaast schrijft de gemeente Oisterwijk via haar bestemmingsplan het maximaal te bebouwen oppervlak voor, afhankelijk van de grootte van de staanplaats. Wij overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn.

ParckVen is bedoeld voor periodiek recreatief gebruik. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Wees welkom!

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een jaarplaats, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezichtiging.