ParckVen

Chalets en B&B in Oisterwijk Noord-Brabant

Op ParckVen direct vakantiegevoel

ParckVen Chalets en B&B, ligt midden in de bossen en vennen in Oisterwijk, de Parel van Brabant. U kunt bij ons staanplaatsen huren, chalets kopen of bouwen maar ook chalets huren voor bepaalde tijd.

Het gehele jaar geopend, midden in de natuur

ParckVen viert in 2020 haar 50 jarig bestaan als familiebedrijf. Het is uniek gelegen pal naast het natuurgebied De Kampina in Oisterwijk. Het terrein is 4.7 hectare groot en heeft 110 staanplaatsen van verschillende afmetingen. Veiligheid, duurzaamheid, diversiteit en gastvrijheid zijn onze belangrijkste thema's. ParckVen is het gehele jaar geopend voor periodiek recreatief verblijf.

Faciliteiten en activiteiten

De gasten van ParckVen kunnen van meerdere faciliteiten gebruik maken, zoals een clubhuis met biljart en een professionele fittness-ruimteruimte. Er is ook een jeu de boules baan, een winkeltje "de Kuddo-shop", een kerstwinkel en in het seizoen een friet-boutique. Er is op de Franse baan, ongeveer 500 meter van het Parck een Biodiversiteitstuin ingericht met fruitbomen, bijen en een plaats om te zitten en te genieten.

Jaarlijks organiseert ParckVen een aantal leuke activiteiten, zoals een BBQ, een Haringparty, een voorjaarsmarkt met planten en andere leuke kraampjes, een jeu de boules toernooi en diverse workshops in onze Biodiversiteitstuin. Deze zijn voor iedereen toegankelijk.

Jaarplaatsen te huur en chalets te koop

ParckVen biedt haar gasten de mogelijkheid om een jaarplaats te huren, met daarop een verplaatsbaar chalet naar eigen keuze. De maatvoering van jaarplaats oppervlakte en bebouwing is vastgelegd in het bestemmingsplan van de Gemeente Oisterwijk.

Op dit moment staat er ook een aantal aantrekkelijke en mooie chalets te koop. Bel of mail ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.