ParckVen

Chalets en B&B in Oisterwijk Noord-Brabant

Op ParckVen direct vakantiegevoel

ParckVen Chalets en B&B, ligt midden in de bossen en vennen in Oisterwijk, de Parel van Brabant. U kunt bij ons staanplaatsen huren, chalets kopen of bouwen maar ook chalets huren voor bepaalde tijd.

Vakantie 2021 in Nederland?

Wij hebben een aantal comfortabele accomodaties te huur in de zomer maanden voor een onvergetelijke vakantie in het prachtige, gezellige Brabant, midden in de natuur.

Het gehele jaar geopend, midden in de natuur

ParckVen viert in 2020 haar 50 jarig bestaan als familiebedrijf. Het is uniek gelegen pal naast het natuurgebied De Kampina in Oisterwijk. Het terrein is 4.7 hectare groot en heeft 110 staanplaatsen van verschillende afmetingen. Veiligheid, duurzaamheid, diversiteit en gastvrijheid zijn onze belangrijkste thema's. ParckVen is het gehele jaar geopend voor periodiek recreatief verblijf.

In haar eindrapport Project Duurzaam Veilig Recreëren van Gemeente Oisterwijk (juni 2020) is ParckVen beoordeeld als een recreatiepark met veel perspectief en als beste kwaliteitspark. Daar zijn wij best trots op!

Faciliteiten en activiteiten

De gasten van ParckVen kunnen van meerdere faciliteiten gebruik maken. Er is een clubhuis "In den Rosep" dat zeer frequent open is met biljart en mooi terras in uniek decor. Tevens is er een professionele fittness-ruimte

Er is winkeltje "de Kuddo-shop" met een gevarieerd en duurzaam assortiment, verse eieren en huisgemaakte maaltijden en seizoens-soepen en huishoudelijke artikelen. U rekent zelf af in een geldkistje.

Op de Franse baan, ongeveer 500 meter van het Parck is er een Biodiversiteitstuin ingericht met fruitbomen, bijen en een plaats om te zitten en te genieten.

Jaarlijks organiseert ParckVen een aantal leuke activiteiten, zoals een BBQ, een Haringparty, een voorjaarsmarkt met planten en andere leuke kraampjes, en diverse workshops in onze Biodiversiteitstuin. Deze zijn voor iedereen toegankelijk.

Jaarplaatsen te huur en chalets te koop

ParckVen biedt haar gasten de mogelijkheid om een jaarplaats te huren, met daarop een verplaatsbaar chalet naar eigen keuze. De maatvoering van jaarplaats oppervlakte en bebouwing is vastgelegd in het bestemmingsplan van de Gemeente Oisterwijk.

Op dit moment staat er ook een aantal aantrekkelijke en mooie chalets te koop. Bel of mail ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

U kunt vertrouwen op ons 100% open en eerlijk advies, mede op basis van 50 jaar ervaring.